Over ons‎ > ‎

Bestuur

Het bestuur van UW Ouderplatform is zover dat we inmiddels een stichting in oprichting zijn. We hopen zo snel mogelijk alles rond te hebben zodat we een echte stichting zijn. Na ruim vier jaar als burgerinitiatief gewerkt te hebben is het belangrijk dat er ook een financiële basis onder het werk komt en we verder kunnen werken aan een duurzaam platform voor ouders in de regio. We zijn nog op zoek naar twee bestuursleden zodat we het werk nog wat meer kunnen verdelen. Heeft u interesse dan kunt u een mail met motivatie sturen naar het bestuur.

Contact

U kunt contact opnemen met het bestuur door een mail te sturen naar: bestuur@uwouderplatform.nl


Doelstelling

Stichting UW Ouderplatform heeft tot doel: het ondersteunen van gezinnen met kinderen die een ondersteuningsvraag hebben, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en meedoen in de samenleving.

De stichting tracht dit doel te bereiken door ondermeer: 
  1. Ouders en/of vertegenwoordigers van kinderen te laten participeren in de lokale en regionale ontwikkeling van beleid op het gebied van onderwijs, preventie, jeugdhulp, zorg arbeid en inkomen. 
  2. Kennis en informatie te verstrekken aan ouders en/of vertegenwoordigers van kinderen om inzicht te geven in het zorglandschap vanuit gezinsperspectief. 
  3. Goed geïnformeerde ouders hun weg te laten vinden en eigen regie vorm te geven. 
  4. En alles wat met het bovenstaande verband houdt en daartoe bevorderlijk kan zijn. 

Documenten

Beleidsplan 2017-2020

 Voorzitter Nely Sieffers


Secretaris Jacqueline Gomes Penningmeester Afke JongĊ
Nely Sieffers,
17 nov. 2017 02:21
Ċ
Nely Sieffers,
8 jan. 2018 06:29