Actueel‎ > ‎

Bijeenkomsten/trainingen

Bijeenkomsten

Wij organiseren bijeenkomsten over diverse onderwerpen en in verschillende gemeenten. Jaarlijks hebben we een bijeenkomst voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 over de overstap naar het voortgezet onderwijs. Ook is er een bijeenkomst over passend onderwijs, ondersteuning voor jongvolwassenen en andere onderwerpen. Het doel van deze bijeenkomst is om ouders goed te informeren door presentaties, delen van ervaringen en ruimte voor vragen. Voor ouders is het ook fijn om andere ouders te ontmoeten die te maken hebben met extra zorg- en ondersteuningsvragen. 


Trainingen

In 2018 hebben we drie nieuwe trainingen in gemeente Woerden en Stichtse Vecht. Het zijn trainingen van twee avonden om ouders te versterken in hun kennis en vaardigheden om goede ondersteuning voor hun kind(eren) te organiseren. 

  1. Het gesprek met school: deze training start in juni. 
  2. Het gesprek met de gemeente: deze training start in oktober.
  3. Hoe maak je een eigen familiegroepsplan, ondersteuningsplan of persoonlijk plan: deze training is in november.

Blijf op de hoogte en schrijf hier in voor onze nieuwsbrief!Programma 2018

  • Nieuwe training voor ouders: Aan de slag met het familiegroepsplan In november start deze training voor ouders uit gemeente Woerden en Stichtse Vecht! Het familiegroepsplan is voor ouders een belangrijk middel om regie te houden op de ondersteuning voor kind ...
    Geplaatst 2 nov. 2018 16:05 door Nely Sieffers
Berichten 1 - 1 van 1 worden weergegeven. Meer bekijken »