Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2017‎ > ‎

Clientondersteuning beschikbaar voor inwoners Oudewater

Geplaatst 24 feb. 2017 04:05 door Webmaster UW Ouderplatform   [ 24 feb. 2017 04:20 bijgewerkt ]
Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Deze staat u bij en behartigt uw belangen.


Voor deze onafhankelijke ondersteuning en advies kunt u terecht bij MEE. U kunt bijvoorbeeld hulp krijgen bij:
▪ het 'keukentafelgesprek' bij u thuis of het Stadsteam Oudewater
▪ de afspraken met Ferm Werk
▪ een (voor)onderzoek voor Wmo-ondersteuning
▪ een aanvraag van een Persoonsgebonden Budget (PGB)
▪ wet en regelgeving rondom werk en uitkeringen
▪ afspraken met zorgaanbieders

Iemand die naast u staat

Heeft u een gesprek met het Stadsteam Oudewater of Ferm Werk en wilt u graag dat iemand met u mee gaat? Of dat iemand u bijstaat bij een onderzoek, een aanvraag voor zorg of een voorziening? Ook dan kunt u bij MEE terecht.
Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE kan samen met u het gesprek voorbereiden of met u mee gaan als u dat wenst. Ook wanneer u bijvoorbeeld bezwaar wilt maken tegen de afwijzing voor zorg of een voorziening, kunnen wij u onafhankelijk advies geven en bijstaan.
MEE is onafhankelijk. Dit betekent dat wij naast u staan, altijd. En samen met u kijken wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen.

Contact

Voor gratis onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning kunt u rechtstreeks contact opnemen met MEE Utrecht, Gooi & Vecht. U heeft geen verwijzing of indicatie nodig.
T 0900 633 63 63 cliëntondersteuning@mee-ugv.nl


Bron: gemeente Oudewater