Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2017‎ > ‎

Regiobijeenkomst Oudewater, toegang tot ondersteuning, hoe zit dat?

Geplaatst 25 okt. 2017 05:17 door Webmaster UW Ouderplatform   [ 25 okt. 2017 05:18 bijgewerkt ]
Ouders zijn van harte welkom op 29 november bij onze eerste regio bijeenkomst in Oudewater. Het thema van deze avond is: toegang tot ondersteuning, hoe zit dat? Er zijn verschillende vormen van zorg en ondersteuning voor kinderen, thuis en op school. De diverse mogelijkheden worden uitgewerkt in een presentatie door Nely Sieffers. Het is belangrijk dat je als ouder inzicht hebt in het zorglandschap om de juiste hulp voor je kind te vinden. Maar ook wat kun je doen als je ontevreden bent over de hulp? Wie kan je helpen bij het aanvragen van zorg en andere praktische tips worden deze avond toegelicht. Verder is er ruimte voor een kennismaking met het werk van UW Ouderplatform en willen we zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Programma

19.30 uur Welkom en korte kennismaking met stichting UW Ouderplatform
19.45 uur Presentatie: toegang tot ondersteuning in het onderwijs
20.15 uur Pauze
20.30 uur Presentatie en vragen over toegang tot jeugdhulp en andere vormen van ondersteuning
21.00 uur Interactief programma met praktische tips
21.25 uur Afsluiting

Algemene informatie

Wanneer: 29 november 2017, 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.10 uur)
Waar: Cultuurhuis Oudewater, Kluwen 1 in Oudewater
Route: Google maps
Kosten: gratis entree na aanmelden
Wie: deze bijeenkomst is alleen voor ouders die te maken hebben met een zorgvraag op het gebied van onderwijs en/of zorg.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door het project regie in de regio van MIND (Landelijk platform psychische gezondheid).

Aanmelden

Wij zien graag uw aanmelding tegemoet zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Let op dat u bij het aanmelden reageert op de bevestigingsmail waarmee wij checken of uw e-mailadres klopt. Reageert u niet dan komt de aanmelding niet binnen. Heeft u nog vragen dan kunt u mailen naar administratie@uwouderplatform.nl 

Hier klikken voor het digitale aanmeldformulier