Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2018‎ > ‎

De Academische Werkplaats voor ADHD en Druk Gedrag zoekt kinderen en jongeren met ADHD of druk gedrag, en ouders van deze kinderen!

Geplaatst 12 mei 2018 08:36 door Webmaster UW Ouderplatform   [ 12 mei 2018 08:37 bijgewerkt ]
Ben je vaak druk of afgeleid of heb je een kind met druk of ongeconcentreerd gedrag? Dan is de Academische Werkplaats voor ADHD en Druk Gedrag iets voor jou! Het doel van dit project is om onnodige zorg te voorkomen, zonder onderbehandeling te riskeren. 
Samen met andere ervaringsdeskundigen ga je meedenken over vragen rondom ADHD en druk gedrag en ervaringen uitwisselen. Tijdens 3-4 sessies in Utrecht met leeftijdsgenoten ga je op een creatieve manier met dit onderwerp aan de slag (bijvoorbeeld via een fotorapportage of via vlogs vragen stellen aan ADHD-experts). Voor ouders van drukke en ongeconcentreerde kinderen zijn er ook bijeenkomsten om met elkaar ervaringen uit te wisselen en in discussie te gaan. Alle resultaten presenteren jullie aan experts en worden anoniem op een website gezet om andere ervaringsdeskundigen en experts te informeren. 

Meer weten? Klik hier. Geïnteresseerd in deelname? Mail dan Betty Veenman via b.veenman@accare.nl of bel/app haar op 06-86876612.

Ċ
Webmaster UW Ouderplatform,
12 mei 2018 08:36