Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2018‎ > ‎

Na ruim vijf jaar nemen we afscheid van Jacqueline Gomes

Geplaatst 5 dec. 2018 04:07 door Nely Sieffers   [ 5 dec. 2018 04:09 bijgewerkt ]
Jacqueline Gomes heeft na ruim vijf jaar trouwe inzet per 1 december 2018 afscheid genomen van stichting UW Ouderplatform. De inzet voor UW Ouderplatform is niet langer te combineren met haar fulltime baan bij Per Saldo waardoor ze dit besluit genomen heeft. Het vertrek vinden we erg jammer want Jacqueline was voor ons een zeer deskundige collega en heeft heel wat werk verzet in de afgelopen jaren. 

Jacqueline is ruim vijf jaar geleden begonnen als vrijwilligster en heeft vol passie en overtuiging het belang van ouders en kinderen behartigt. Dit was niet alleen lokaal in Stichtse Vecht maar ook in de regio en landelijk. Door haar inzet is o.a. de ouderbijdrage voor jeugdhulp afgeschaft, hebben ouders een sterkere positie gekregen bij beleid en zijn heel wat contacten opgebouwd en onderhouden.

Ouders konden altijd bij haar aankloppen voor advies en als het niet zo ging als het moest dan gebruikte ze de korte lijnen met gemeente en onderwijs om zaken echt op te lossen. Jacqueline heeft ook veel kennis gedeeld tijdens onze bijeenkomsten zodat ouders versterkt werden in hun positie.

Vanaf juni 2017 was Jacqueline de secretaris van onze stichting. In die periode heeft ze ook een mooie stap gemaakt om haar kennis in te zetten als beleidsadviseur bij Per Saldo. Per Saldo is een landelijke organisatie voor PGB budgethouders. Deze baan vraagt veel en vooral ook flexibiliteit in inzetbaarheid. Deze baan is niet langer te combineren met het werk voor onze stichting en Jacqueline heeft het besluit genomen om per 1 december te stoppen.

Dit vinden wij als bestuur erg jammer maar ook begrijpelijk dat dit niet langer gecombineerd meer mogelijk was. Gelukkig kan Jacqueline op andere plaatsen ook haar kennis inzetten, het gaat dus niet verloren en het PGB met de budgethouders heeft dat zeker nodig. We beseffen dat hiermee een zeer deskundige en passievolle collega vertrekt. We bedanken Jacqueline voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar veel succes met het werk bij Per Saldo.    Eerste Kamer (2014)
Ondertekening akte stichting UW Ouderplatform. (juni 2017)
 
  https://sites.google.com/a/uwouderplatform.nl/ouderplatform/actueel/nieuws-1/nieuws-2018/_draft_post/IMG_2093.JPG