Oudewater

UW Ouderplatform in gemeente Oudewater

We organiseren in de regio regelmatig bijeenkomsten om ouders te ontmoeten, informeren en ervaringen uit te wisselen. Regelmatig hebben we overleg met de gemeente om knelpunten en diverse onderwerpen te bespreken. Nely Sieffers is het eerste aanspreekpunt voor ouders, gemeente en andere organisaties in Oudewater. Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen dan kunt u met haar mailen via nely@uwouderplatform.nl 

Ouders gezocht!

We zijn op zoek naar ouders die willen helpen met onze lokale activiteiten in gemeente Oudewater. Heeft u interesse om te helpen bij het organiseren van bijeenkomsten en trainingen of wilt u ouders helpen bij vragen dan gaan we graag met u in gesprek. Vindt u het leuk om met gemeente en onderwijs in gesprek te gaan over beleid dan is dat ook een mogelijkheid. Wilt u meedoen dan kunt u contact opnemen met Nely Sieffers.

Passend onderwijs

Samenwerkingsverband Passenderwijs

Passenderwijs is een samenwerkingsverband voor primair onderwijs in de regio Utrecht West (26.04). Alle basisscholen, met uitzondering van de scholen op reformatorische grondslag, in de gemeenten De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht en Woerden zijn aangesloten. Op de website kunt u meer informatie vinden over het ondersteuningsplan, de ondersteuningsplanraad, de ondersteuningsroutes en contactgegevens.

Website Passenderwijs


Samenwerkingsverband RUW

Het samenwerkingsverband VO Regio Utrecht West (SWVVO- RUW) is het kloppende hart van passend onderwijs. Er wordt samengewerkt aan duurzame oplossingen voor kwetsbare leerlingen op de scholen. Dit samenwerkingsverband is voor de voortgezet onderwijs scholen in Woerden, De ronde venen en Montfoort. Het voortgezet speciaal onderwijs wordt door dit samenwerkingsverband buiten de regio geregeld.


Contactgegevens

Gemeente: www.oudewater.nl


Integrale toegang voor oa. jeugdhulp en WMO
Stadsteam Oudewater
Telefoon: 0348-561893

Email: info@welzijnoudewater.nl